logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Näillä miehillä Ilves-jahtiin

IFK-Ilves klo 18.30

IFK:n päävalmentaja Raimo Summanen on tehnyt lauantain SaiPa-voiton jälkeen muutoksia ketjuihin. Corey Elkinsin johtaman ykkösnyrkin vasempaan laitaan tulee Joël Perrault ja Kimmo Kuhta siirtyy Joakim Erikssonin ketjuun. Erikssonin ketjun laidassa nähdään tänään mielenkiintoinen nimi Iiro Pakarisen tehdessä paluun kaukaloon. ”Härkä-Pakari” on toipunut loukkaantumisestaan etuajassa ja pääsee kuin pääseekin runkosarjan aikana pelaamaan, mikä oli miehen itselleen tammikuussa asettama tavoite.

Keskushyökkääjän tontin ominut Arttu Luttinen puolestaan jatkaa nopeiden Toni Leinosen ja Roope Talajan kanssa. Luttinen teki lauantaina voittomaalin Talajan esityöstä ja tänään kiekkoa on tuomassa ylös toinenkin vauhtilaituri.

Niko Piiparinen teki lauantaina paluun kokoonpanoon kolmen kuukauden tauon jälkeen Luttisen ketjun laiturina. Tänään ”Pipari” on keskellä, laidoillaan Thomas Nykopp ja Joni Töykkälä.

Alakerta jatkaa entisellään.

Kokoonpano

Ottelusta sivussa

Markus Granlund, Jari Sailio, Mikko Kurvinen, Ville Peltonen, Ilari Melart, Micke-Max Åsten, Christian Silfver, Mika Hannula, Kristian Tuohilampi ja Siim Liivik.

Näytä kaikki uutiset