live
0-0

Nordikselle tänään vieraita Porista

IFK ja Ässät kohtaavat toisen kerran tällä kaudella.

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat syyskuun puolivälissä, jolloin nuori Ville Husso pelasi IFK:n maalilla Liigadebyyttinsä. Hyvin tasainen ottelu ratkesi lopullisesti vasta muutama sekunti ennen päätössummeria, kun Roope Talaja iski loppunumerot 5-3 tyhjään maaliin. Matsin voittomaalin teki János Hári.

Talaja on ollut IFK:ssa pelatessaan Ässille lähes painajainen. Viime kaudella hän ampui otteluissa Ässiä vastaan neljä maalia ja jatkoi tämän kauden ensimmäisessä kohtaamisessa siitä, mihin viime keväänä jäi. Tsekkaa Talajan haastattelu tämän jutun lopusta.

IFK on ollut terävässä iskussa maaottelutauon jälkeen. Viime viikon kolmesta ottelusta joukkue voitti kaksi: kotona Nordiksella kaatui ensin Tappara ja lauantaina Pelicans. Ässät on sarjataulukossa IFK:ta vain kaksi pistettä edellä, joten voitolla IFK harppaisi porilaisjoukkueen ohi ja takaisin pudotuspeliviivan paremmalle puolelle.

Ässien kausi on ollut kaksijakoinen. 11 vieraspelistään Ässät on voittanut kaksi, mutta kotikaukalossaan Ässät on sen sijaan ollut erittäin vahva: 11 ottelusta on tullut yhdeksän voittoa. IFK on voittanut kymmenestä kotipelistään seitsemän.

IFK:n kokoonpano

Tiketit otteluun voit skaffata Lippupalvelusta. Matsin radioselostuksen voit kuunnella tuttuun tapaan Metro FM:n taajuudella.

Näytä kaikki uutiset