logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Päättyykö porilaisten marssi tänään?

IFK – Ässät klo 18.30

Nordenskiöldinkadun kirkkaita lamppuja sytytellään tänään innolla, kun vieraspäätyyn asettuu Ässät. Porilaiset marssivat 11 ottelun voittoputkessa ja tavoittelevat suoraa pudotuspelipaikkaa. Ässät on kahdeksan pistettä edellä ja tarvitsee IFK:n lailla kipeästi pisteitä. Stadilaisten pelissä on ollut hyviä elementtejä ja tänään niitä päästään näyttämään kotiyleisön edessä. Jatkuuko porilaisten marssi vai hukkuuko patapaita punaiseen mereen?

IFK ja Ässät ovat iskeneet yhteen neljästi tällä kaudella. Syksyllä IFK voitti Porissa niukin lukemin (2-1), sen jälkeen voitot on kirjattu Ässille. Näistä viimeisin oli vajaa kaksi viikkoa sitten, kun petolauma pistettiin porilaiseen pärekoriin lukemin 5-1. IFK:n johtohahmot Ville Peltonen ja Toni Söderholm olivat matsista sivussa, mikä paistoi kaikesta tekemisestä läpi. Petolauman pelaamisessa ei suoraan sanoen ollut päätä eikä häntää. Peltonen on tänään varmuudella poissa, sen sijaan Söderholmin pelaaminen on fifty-sixty.

Johtajuus on yksi päivän keskeisistä teemoista. Joukkue keräsi rivinsä tiistaina hakemalla rankkarivoiton Kärpistä. Samaa taisteluhalukkuutta ja vastuunkantoa tarvitaan tänäänkin ja Ässiä vastaan on sopivasti hampaankolossa, mikä on omiaan sytyttämään stadilaiset hurmokseen.

Neljästä keskinäisestä matsista löytyy yksi mielenkiintoinen kuriositeetti. IFK-hyökkääjä Roope Talajan 11 maalista neljä on tullut Ässiä vastaan. ”Tala” on heiluttanut verkkoja jokaisessa Ässät-matsissa ja mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, sytyttää Talaja punalampun tänäänkin.

Lipunmyynti

Ässät-matsiin on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasi Lippupalvelusta. Huom! Junnukorteilla pääsee sisään.

Punaista på ja ääntä kohti.

Kokoonpano julkaistaan myöhemmin

Näytä kaikki uutiset