logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Pakarinen: Kesätreeni on tuottanut tulosta

Pakarisella onnistunut maajoukkuekomennus.

IFK-hyökkääjä Iiro Pakarinen edusti stadilaisia viikonlopun EHT-turnauksessa. Leijonien saldoksi tuli kolme voittoa ja ”Härkä” sanoi parantaneen peliään loppua kohden.

– Eka peli oli vähän hakemista, mutta viimeinen oli sitten itseltä sen turnauksen paras. Maaleja olisi tietysti voinut tehdä paikoista, ei vaan saanut sisään. Kaiken kaikkiaan tosi hyvä turnaus, Pakarinen jutteli tiistai-iltapäivänä.

Pakarinen on valmistautunut tulevaan kauteen hyvin ja pääsi mittaamaan luistelukuntoaan kovassa seurassa.

– Tosi kiva oli viilettää menemään. Ollaan treenattu koko kesä kovaa ja sen huomasi kyllä itsekin, ettei luistelussa ollut mitään hätää. Sitä pärjäsi ihan hyvin joillekin Euroopan huipuille. Kesätreeni on tuottanut tulosta, se oli positiivinen juttu, Pakarinen iloitsi ja näki EHT-pelien suurimman eron olevan juuri maalipaikoille pääsemisessä sekä puolustuspelissä.

Pakarinen sai hädin tuskin matkalaukkunsa purettua, kun edessä oli uusi pakkaaminen. IFK matkustaa varhain keskiviikkoaamuna Saksaan, jossa se pelaa European Trophyn pelit ERC Ingolstadtia ja Adler Mannheimia vastaan.

– Ehtii just käydä vaihtamassa bokserit kotona ja uudestaan reissuun. Saksassa on kaksi kansainvälistä, kovaa peliä. EHT-pelit antoi hyvän boostin näihin peleihin ja kun tietää vähän mitä on tulossa, niin pystyy vetämään samalla jalalla. Molempia lähdetään voittamaan, Pakarinen latasi.

Näytä kaikki uutiset