logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Pakarinen kuntoutuu kovaa vauhtia

IFK-hyökkääjä Iiro Pakarisen kuntoutuminen sujuu aikataulun mukaisesti. ”Härkä-Pakari” loukkaantui Blues-matsissa tammikuun alussa ja pääsi nopeasti leikkaukseen. Operaation suoritti Dextran ortopedi Mikko Kirjavainen ja Pakarinen kiittelee nopeaa ja hyvää toimintaa.

– Pääsin leikkaukseen 2 päivää Blues-pelin jälkeen ja kaikki on mennyt hyvin sen jälkeen. Tässä mennään kepeillä vielä maajoukkuetaukoon saakka ja sen jälkeen alkaa jalan kuntouttaminen.

Ensimmäinen diagnoosi oli, että Pakarisen kausi olisi paketissa. Nuori laituri näkee kuitenkin pienen mahdollisuuden pelaamisesta vielä tämän kauden aikana.

– Olihan se loukkaantuminen aikamoinen shokki ja iso pettymys. Kivut olivat kovat ja ensimmäiset viikot menivät neljän seinän sisällä, kun en päässyt liikkumaan ollenkaan. Vaikea sanoa ja ennustaa toipumista, ensimmäinen arvio oli 3 kuukautta ja jos kaikki menee hyvin eikä tule takapakkia, niin ehkä jopa nopeamminkin, Pakarinen arvio varovaisesti.

Pakarinen kertoo aloittavansa harjoittelun heti kun jalka antaa siihen mahdollisuuden. Tilannetta seurataan viikko kerralla ja pelaamista mietitään tilanteen mukaan.

– Nyt helpottaa kun on päässyt vähän liikkeelle ja katsomaan pelejä. Oli mukava nähdä jätkiä eilen pelin jälkeen, vastaanotto oli hieno, isoon tukisaappaaseen sonnustautunut Pakarinen virnisti.

Pakarisesta tuli isä

Pakarisesta tuli viime viikolla kaksosten isä ja jos loukkaantumisessa pitää nähdä jotain hyvääkin, niin tuore isä on ehtinyt viettää paljon aikaa kotona.

– Kaksoset syntyi viikko sitten ja on ollut hienoa aikaa kotona. Minusta ei ole ollut vielä paljon apuja, koska en voi kantaa mitään, mutta kiitos apujoukkojen, ollaan pärjätty hyvin.

IFK onnittelee koko Pakarisen perhettä ja toivottaa onnistunutta kuntoutusjaksoa.

Näytä kaikki uutiset