logologo
HIFKKooKoo
pe 23.02.2024 klo 19:30

Partanen: Pitää tehdä samat hommat kuin muissakin peleissä

Partanen ei ota juhlapelistä turhia paineita.

Nuori IFK-hyökkääjä Mika Partanen oli torstain aamutreenien jälkeen levollisin mielin. Tiistainen vierasvoitto nosti fiilistä ja nyt kaikki katseet on käännetty illan TPS-matsiin, joka on samalla IFK:n 116-vuotisjuhlapeli.

– Kuopion reissun jälkeen on ollut hyvä fiilis, puolustettiin hyvin ja voitettiin se peli. Eilinen oli vapaaehtoinen treenipäivä ja tänään tultiin jäälle ja vedettiin lyhyet aamutreenit. Ihan hyvillä fiiliksillä tässä lähdetään juhlapeliin, Partanen sanoi lounaan jälkeen.

Partanen sanoo olleensa juhlapelissä mukana Kanadan junioriliigassa, kotimaassa kokemus on uusi.

– Pitää tehdä samat hommat kuin muissakin peleissä, ainakaan itse en mieti mitään ihmeellistä. Jos tulee enemmän jengiä ja on juhlallisuuksia, niin kyllähän siinä on vähän eri fiilis pelata. Ei tässä kuitenkaan mitään paineita ole.

Ison potentiaalin omaava Partanen teki viime kaudella 20 maalia Mestiksessä ja nappasi Vuoden tulokas -palkinnon. Tällä kaudella peliaika ja ketjukaverit ovat eläneet, hyökkääjän mukaan palaset loksahtelevat paikoilleen peli peliltä.

– Pikkuhiljaa parempaa koko ajan, alussa oli vähän tahmeaa, nyt pääsee paljon paremmin systeemiin mukaan. Tietää mihin mennä ja milloin mennä. Luistelu on tuntunut hyvältä, eikä palautumisen kanssa ole ollut mitään ongelmia, isompikin pelimäärä sopii hyvin.

Isokokoinen laituri muodostaa tänään ketjun János Hárin ja Eero Somervuoren kanssa. Roolijako on harvinaisen selvä.

– Siinä on vikkelät kaverit vieressä, yritän pysyä isompana kaverina perässä. János jakelee ja Eero snaippaa, minä hämmennän ja teen maalin edessä maskia, Partanen suunnitteli.

IFK-TPS klo 18.30. Tervetuloa! Flabat Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset