logologo
HIFKKooKoo
pe 23.02.2024 klo 19:30

Peltonen: Lataus pitää saada heti näkymään

IFK-kapteeni Ville Peltonen oli lauantain aamutreenin jälkeen haastateltavana. Keskittyneen oloisella Peltosella oli yksi selkeä viesti: voittaminen.

Perjantainen vieraspeli toi laariin yhden pisteen, mutta jos katsotaan numeroiden taakse, ehkä tulosta tärkeämpää oli puolustuspelin löytyminen. IFK tukki keskialueen hyvin, eikä päästänyt sarjakakkosta pelaamaan omaa peliään. Ainoa maali tuli Daniel Corson taidokkaasta ohjauksesta, sekin ylivoimalla.

– Kyllä siinä oli hyviä juttuja, meidän puolustaminen on selkeästi parantunut ja sitä kautta alkaa löytyä jonkunnäköistä hyökkäyspeliä. Omista lähdöt ovat parantuneet ja se on ihan hyvä. Kiekkoa pitää pystyä pitämään vastustajan päädyssä pidemmän aikaa ja saada maalille painetta, Peltonen analysoi joukkueen tämänhetkistä pelaamista.

Jengi palasi Stadiin myöhään illalla, laittoi kamat kuivumaan ja palasi aamulla kustannuspaikalle. Kolmas peli neljään päivään tuntuu helposti jäsenissä, ja niinpä aamujäiden sijaan pelaajat suuntasivat raikkaaseen ulkoilmaan.

– Tänään ei hukattu energiaa jäällä, jumpattiin vähän että ollaan illalla valmiina. Saadaan hyvä lataus henkiselle puolelle ja se pitää saada näkymään jäällä heti ja koko pelin ajan. Mennään kärsivällisesti koko ajan parempaan suuntaan. Kärsivällisyyden lisäksi tänään pitää näkyä peli-ilmeessä, että ollaan menty eteenpäin.

Viikon kaksi matsia ovat tuottaneet neljä sarjapistettä. Tänään on tarjolla kolme lisää ja kapteeni joukkoineen janoaa lisää voittoja.

– Kyllä tässä voittoa haetaan, se voittofiilis on aina joukkueelle tärkeä. Me olemme käyneet paljon asioita läpi ja sellaista palkintoa haetaan. Se ei tule helpolla mutta sitä lähdetään ansaitsemaan, Peltonen sanoi painokkaasti.

IFK-Lukko pelataan kello 17.00 alkaen. Lippuja myy Lippupalvelu. Jäähallin lipunmyynti aukeaa kello 15.00.

Näytä kaikki uutiset