logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Peltonen täynnä virtaa maaottelutauon jälkeen

IFK tarrasi kuudenteen sijaan viimeisellä kierroksella ennen maaottelutaukoa voittamalla kaksi viimeistä otteluaan. Joukkue käytti maaottelutauon harjoitteluun ja on valmiina torstaina jatkuvaan runkosarjaan. Sairaustupa tyhjeni myös Joël Perrault´n verran, mikä tuo lisäapua sentteripelille.

– Ihan hyvä jakso oli siinä ennen kuin tauko alkoi ja saatiin varsinkin kotipeleistä voittoja. Kiivettiin siihen kuudennelle paikalle ja siinä edellä olevilla on suurin piirtein saman verran pelejä ja takana olevilla on pari peliä rästissä, Ville Peltonen selvitti kiharaista sarjatilannetta.

IFK voitti kahdessa viimeisessä kotiottelussaan Lukon ja Bluesin ja suuntasi maaottelutauolle hyvin mielin.

– Oli ihan hyvä lähteä treenaamaan, vedettiin aika kova alkuviikko, vähän shokkia kroppaan ja jalkoihin. Sitten muutama päivä vapaata että päästiin kunnolla palautumaan siitä ja nyt on jatkettu alkuviikko normaalilla kaavalla, peliin valmistautuen.

– Tiukat pelit tulossa, torstaina erittäin hyvä kotijoukkue KalPa, joka on ollut meille paha jengi. Uskon, että nyt mennään vauhdikkaammalla pelillä ja yritetään saada hyvä lähtö siihen peliin ja laittaa Kuopiossa luu kurkkuun, Peltonen latasi tiistain treenien jälkeen.

Alkuvuoden sivussa ollut Joël Perrault on selvittänyt lääkärintarkastuksen ja liittyi viime viikolla harjoitusvahvuuteen. Peltonen ottaa kanadalaissentterin avosylin vastaan ja laskeskelee joukkueen saavan apua Eero Somervuoresta vielä helmikuun aikana.

– Nyt on hyvä, että Joel on tullut takaisin ja tuo leveyttä sentteririntamalle, ja Eero on tulossa pikkuhiljaa takaisin. Muuten kaikki alkaa olla kunnossa lukuun ottamatta pitkäaikaisvaivaisia. Ortsa (Joni Ortio) on saanut huilattua ja Melart on terve, niin kaikki on hyvin.

Runkosarjaa on jäljellä tasan kuukausi ja stadilaisilla on kalenterissa 11 matsia. Panosta riittää joka matsiin ja kapteeni haluaa nähdä joukkueen ottavan sen seuraavan askeleen.

– Hyvää, samanlaista meininkiä ja pyritään menemään eteenpäin ja saamaan peliä tiukemmaksi paketiksi. Tehoja enemmän toisessa päässä ja vauhtia, samanlaista menoa tänne kotihalliin ja vieraskaukaloonkin, Peltonen paalutti.

Näytä kaikki uutiset