logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Perjantai-illan vastustajana HPK

IFK ja HPK kohtaavat toisensa peräkkäisinä päivinä.

Tämän viikon ainoassa kotiottelussaan IFK saa vieraita Hämeestä, kun HPK saapuu tänä iltana Nordikselle. Ottelu on joukkueiden tämän kauden ensimmäinen kohtaaminen, mutta toinen tulee heti perään huomenna, kun IFK matkustaa vastavierailulle Hämeenlinnaan. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin sijoilla 11 ja 12. IFK on Kerhoa kaksi pistettä edellä.

Kotijoukkueet ovat olleet vahvoilla keskinäisissä otteluissa, sillä tällä vuosikymmenellä HPK on napannut yhden vierasvoiton ja IFK kaksi. Nordiksella on pelattu seitsemän kertaa. Kaikkiaan joukkueet ovat kohdanneet kolmen viime kauden aikana 14 kertaa ja IFK on voittanut otteluista kahdeksan.

IFK:n kokoonpanossa on ottelussa kaksi uutta pelaajaa, kun joukkueeseen liittyvät lainasopimuksella Joel Lehtinen ja Artem Iossafov. Lehtinen tulee IFK:hon Mestis-seura HCK:sta ja Iossafov saman sarjan Kiekko-Vantaasta.

HPK vaihtoi päävalmentajaa reilu viikko sitten, kun ykköskoutsiksi nimitettiin Pasi Arvonen. Hänen alaisuudessaan joukkue on pelannut kaksi ottelua. Ensin tuli kotona dunkkuun Bluesilta 1-2, mutta viime lauantaina joukkue pöllytti TPS:aa vieraissa 3-0.

IFK lähtee peliin neljän ottelun tappioputkessa. Joukkue pelasi tiistaina Oulussa, palasi Stadiin keskiviikkona ja oli torstaiaamuna taas sorvin ääressä valmistautumassa tämän illan otteluun.

IFK:n kokoonpano

Radioselostuksen voit kuunnella tuttuun tapaan Metro FM:n taajuudella.

Lippu otteluun myy Lippupalvelu. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 16.30.

Siis punaista päälle ja ääntä kohti!

Näytä kaikki uutiset