logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Pikku G odottaa liigapelien jatkumista

Kovin odotuksin U20 MM-kisoihin lähtenyt pikkuleijonalauma päätyi lopulta karsintasarjaan. Pettymys oli valtava, eikä Markus Granlundia paljon hymyilyttänyt pistepörssin jaettu kakkossija, tehoin 5+7. Kisoista saatu kokemus ja itseluottamus on kuitenkin tarkoituksena kanavoida liigapeleihin. Toinen IFK-hyökkääjä, Thomas Nykopp, saalisti 4 syöttöpistettä kuudessa ottelussa.

– Ei päästy tavoitteeseen kisoissa, me lähdettiin hakemaan karsintasarjaa parempaa sijoitusta. Se meni joukkueelta vähän penkin alle, mutta ei sitä auta jäädä murehtimaan. Kaikilla pelaajilla jatkuu kausi, henkilökohtaisesti oli hyvääkin mutta oli parannettavaa jossain kohdissa. Iso pettymys kisoista jäi, Granlund sanaili maanantain treenien jälkeen.

Kuudessa pelissä 12 pistettä summannut Pikku G piti turnausta erittäin korkealuokkaisena.

– Siellä oli maailman parhaat tämän ikäluokan pelaajat, joukkueet olivat kovia ja pelit vauhdikkaita. Kyllä SM-liiga on kovatasoinen liiga, vauhti oli samaa luokkaa, Granlund pohti kisojen ja liigan eroja.

Keskushyökkääjänä pelannut Granlund uskoo pystyvänsä ammentamaan kisoista saadun opin loppukauden peleihin.

– Totta kai siitä saa itseluottamusta, pääsin pelaamaan isossa roolissa sentterinä. Siitä sai hyvää kokemusta ja toivottavasti pystyn tuomaan kisoista saadun energian tänne.

Markus Granlund ja Thomas Nykopp vetävät huomenna IFK-paitaa päälle, kun stadilaiset matkaa Pelicansin vieraaksi Lahteen.

Näytä kaikki uutiset