live
0-0

Puolustus edellä pistejahtiin

JYP-IFK klo 18.30

IFK lähtee tänä iltana haastajana erittäin kovaan vieraspeliin. JYP on otteluun lähdettäessä peräti kahdeksan ottelun voittoputkessa, eli IFK joutuu todella kovaan paikkaan. Kaikki tietävät JYPin kovan prässin, vahvan luistelun ja kamppailuvoiman. Puolustuksen pitää kestää JYPin myllytys, mutta samaan aikaan oma kiekollinen peli on saatava käyntiin. Eilen syntymäpäiväänsä viettäneen Mikko Jokelan resepti illan peliin on simppeli.

-Meidän pitää keskittyä omaan tekemiseen ja lähteä sen kautta peliin. Oma peli lähtee aina huolellisen puolustamisen kautta, Jokela sanoo.

JYP jäi viimeksi ilman pisteitä 19.1., kun se hävisi vieraissa SaiPalle. IFK:n lähiviikot eivät ole olleet yhtä railakkaita, mutta hyviä merkkejä on ilmassa. Lauantaina Lukkoa vastaan maalihana aukesi ja virheiden määrä väheni. Sekin on fakta, että joka päivä JYPin voittoputken katkeaminen on päivän verran lähempänä. Joka tapauksessa jos pisteitä meinataan tuoda Stadiin, jokaisen jätkän pitää laittaa itsensä likoon. Kovin paljon tätä kovempaa mittaria ei tällä hetkellä SM-liigassa tulla eteen.

-JYP on vauhdikas jengi. Hyvin liikkuvia hyökkääjiä on paljon ja jo se tekee siitä hyvän kamppailujoukkueen, Jokela sanoo.

IFK:n kokoonpanoa on tuunattu hieman sitten lauantain. Kuumepotilaana olevan Siim Liivikin tilalla pelaa tänään Joni Töykkälä. Puolustuksessa Martti Järventie on tänään sivussa ja Ville Varakas nousee takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Maalilla pelaa Mika Norja.

Kokoonpano

Näytä kaikki uutiset