Puustiselle hattutemppu upeassa juhlapelissä

Tsekkaa maalikooste ja videohaastattelut.

IFK-TPS 4-0 (0-0, 3-0, 1-0)

Juuso Puustinen ampui kolme maalia ja Brad Thiessen pelasi nollapelin IFK:n juhliessa 116-vuotista taivaltaan torstai-iltana. Alkutahdit Nordiksen upeaan tunnelmaan lyötiin jo ennen pelin alkua, kun ottelun kunniavieraat, IFK:n 1983 Suomen mestaruuden voittaneen joukkueen pelaajat, astelivat kaukaloon. Aloituskiekon kävi pudottamassa IFK:n 1980-luvun valmentaja Timo ”Räpsä” Haapaniemi.

Itse ottelussa IFK esiintyi tilaisuuden arvoisesti ja vei peliä alusta loppuun. Maalittoman avauserän jälkeen Juuso Puustinen iski toisessa erässä kaksi ylivoimamaalia ja Iiro Pakarinen yhden. Kolmannessa erässä Puustinen kruunasi hattutemppunsa ja IFK voitti 4-0.

IFK:n maalilla Brad Thiessen pelasi toisen peräkkäisen ottelun. Tiistaina Kuopiossa hän päästi vain yhden maalin ja nyt tuli nollapeli. Molemmissa otteluissa Thiessen torjui kiekkoja erittäin itsevarman oloisesti.
IFK on nyt viidestä viime pelistään kerännyt 12 pistettä ja joukkue nousi sarjataulukossa torstai-illan voiton myötä sijalle viisi. IFK pelaa seuraavaksi lauantaina Raumalla. Seuraava kotiottelu on ensi viikon perjantaina Jokereita vastaan.

Ravintola Mamma Rosa: paras IFK-pelaaja Juuso Puustinen
Ravintolaketju Martina: nälkäisin IFK-pelaaja Ville Peltonen
Bilteman avausmaali: Juuso Puustinen