Snögeä tupaan päätöserässä

JYP-IFK 4-2 (0-1, 1-1, 3-0)

IFK oli pitkään pisteissä kiinni vieraspelissä JYPiä vastaan, mutta kotijoukkueen päätöserän kiri käänsi ottelun. IFK johti avauserän jälkeen Corey Elkinsin maalilla 1-0 ja kahden erän jälkeen 2-1 Iiro Pakarisen ammuttua todellisen laserin yläpesään ajassa 32.29.

IFK:n esitys oli reilun kahden erän ajan erittäin kurinalainen, mutta täyttä 60 minuuttia vahva peliote ei kestänyt. Ville Husso oli jälleen erinomainen IFK:n maalilla ja puolustaja Miihkali Teppo nappasi Liigauransa ensimmäisen tehopisteen syötettyään Elkinsin maalin.

IFK on tulessa heti lauantaina, kun Lahden Pelicans saapuu Nordikselle. Ottelu alkaa kello 17.00.

Tiketit matsiin voit skaffata Lippupalvelusta. Nordiksen lipunmyyntipiste aukeaa kello 15.00.