Tähtäimessä kolme pistettä

Kolmen pelin viikko alkaa kotimatsilla JYPiä vastaan.

Lauantaina punainen meri täytti Turkuhallin katsomon ja fanien railakas kannustus piiskasi IFK:n upeaan vierasvoittoon. Tänään fanien äänijänteet viritellään jälleen parhaimmilleen, kun Nordikselle saapuu vieraaksi viime kausien kestomenestyjä JYP. Kotiyleisö on ollut hienosti IFK:n takana alkukauden aikana. Nousu kohti suoraa pudotuspelipaikkaa on alkanut ja tänään sitä tukea tarvitaan taas.

IFK on ollut vahvassa vireessä ja voittanut neljä kuudesta maaottelutauon jälkeisestä pelistään. Väliin mahtuu vajaan kahden viikon takainen vieraspelireissu Jyväskylään, jossa nähtiin tasokas ja erittäin tiukka ottelu. IFK oli kuskin paikalla kahden erän ajan, mutta JYP kiri kolmannessa erässä rinnalle ja ohi.

IFK:n peli on kehittynyt viime viikkoina ja tulokset ovat sen myötä parantuneet. Sarjataulukossa IFK on voittojen ansiosta noussut pudotuspeliviivan paremmalle puolelle. Kuudes sija on enää kahdeksan pisteen päässä.

Asetelma

IFK pelasi viime viikolla kolme peliä neljässä päivässä. Joukkue voitti Ässät kotona keskiviikkona, hävisi kärkijoukkue Kärpille Nordiksella ja päätti viikon 3-1-vierasvoittoon Turussa.

JYP on pelannut tauon jälkeen vasta neljä ottelua. Se voitti kolme niistä peräkkäin, kunnes hävisi viime lauantaina vieraissa Tapparalle 2-3.

Näistä askelmerkeistä lähdetään liikkeelle. Elisa Lompakko tarjoaa F1-katsomon kulmauksessa 200 ensimmäiselle henkilölle glögiä ja joulutorttuja kello 17.30 alkaen. Illan otteluisäntä on Biltema.

IFK:n kokoonpano

Ottelun radioselostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella.