logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Jokerit tänään viimeistä kertaa runkosarjassa Nordiksella

IFK–Jokerit klo 16.00.

Nordenskiöldinkadun lehtereillä on tänään historian lehtien havinaa, kun IFK ja Jokerit pelaavat runkosarjan viimeisen todellisen paikallisottelun. Joukkueet toki kohtaavat vielä Talviklassikossa, jossa varmasti riittää yhtä lailla panosta ja jännitettä. Edellisessä kohtaamisessa IFK kävi hakemassa Ilmalasta suvereenin esityksen jälkeen täydet pisteet maalein 4-1. IFK on sarjataulukossa neljäntenä 57 pisteellään ja Jokerit seitsemäntenä neljä pistettä perässä. Tänään kyse on enemmästä kuin kolmesta sarjapisteestä. IFK haluaa voittaa viimeisen runkosarjakohtaamisen ja Jokerit puolestaan viimeisen vierasottelun Stadin hallissa.

Molemmat joukkueet palasivat joulutauolta voitokkaasti. IFK kävi hakemassa 3–0-vierasvoiton Lahdesta ja Jokerit piti HPK:n takanaan maalein 3-2. Stadilaisille nollapelin torjui ruotsalaisvahti Joakim Lundström, joka pääsi joukkueeseen sisään parhaalla mahdollisella tavalla. Naapuri puolestaan vaihtoi joulutauon aikana valmentajaa ja uusi päävalmentaja Tomek Valtonen sai vyölleen voiton eilisessä avausottelussaan. Valtonen on Raimo Summasen entinen valmennettava ja tämä lisää kummankin valmentajan voitontahtoa tämän illan kamppailussa.

Runkosarjapisteiden, Stadin herruuden ja voiton lisäksi panoksena on vielä maratontaulukon lopullinen paremmuus. Voiko tämän vuoden viimeinen matsi enää olla odotetumpi ja enemmän oikeanlaisella jännityksellä ladattu.

Kiekko putoaa jäähän klo 16.00.

Näytä kaikki uutiset