live
0-0

Talviklassikko pelataan ensi kaudella

Helsinkiläisille tarjoillaan ensi kaudella jälleen todellinen herkkupala, sillä Talviklassikko palaa SM-liigan sarjaohjelmaan. Kolmatta kertaa Olympiastadionilla järjestettävä IFK:n ja Jokerien välinen ulkoilmaottelu pelataan lauantaina 1.3.2014.

-Hienoa, että tämä perinne jatkuu. Talviklassikko on upea tapahtuma ja se olisi pelattu tänäkin vuonna, jos se olisi ollut stadionin puolesta mahdollista, kommentoi IFK:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

-Stadilaiset ja hesalaiset ansaitsevat yhden ison talvikarnevaalin. Perinteisesti Stadi ja Stadika ovat olleet punaisia Talviklassikon aikaan ja toivottavasti näin on ensi vuonnakin.

IFK on voittanut molemmat tähän mennessä järjestetyt Talviklassikot. Helmikuussa 2011 IFK voitti 4-3 ja viime kaudella voittomaalikilpailun jälkeen 3-2. IFK:n Markus Granlundille ensi kauden Talviklassikko on uran toinen. Edelliskerrasta Stadikalla jäi mukavat muistot.

-Se oli todella upea kokemus. Oli upeaa nähdä, kun stadionin lehterit olivat täynnä punaista väriä. Pelaajille ja faneille se oli hieno päivä, Granlund sanoo.

Ennen SM-liigapeliä pelataan legendojen ottelu, jossa ovat vastakkain IFK:n ja Jokerien seuraikonit. IFK:n kapteenina ottelussa on Hexi Riihiranta.

VIP-pakettien myynti tapahtumaan alkaa tänään 11.3. kello 14.00. Valittavana olevat IFK:n tarjoamat VIP-paketit löydät täältä.

Irtolippujen myynti Talviklassikkoon alkaa Lippupisteessä 16.4. kello 9.00.

Talviklassikon palveluihin liittyvät tiedot löydät täältä.

Näytä kaikki uutiset