Tappio lauantai-illan trillerissä

IFK-Jokerit 1-2 (0-1, 1-0, 0-1)

Lauantai-iltana oli jännittynyt tunnelma, kun IFK kohtasi paikallisvastustajansa Jokerit viimeistä kertaa Nordiksella. Ottelu päättyi IFK:n niukkaan tappioon lukemin 1-2.

IFK pelasi läpi ottelun vahvasti ja sai rakenneltua muutamia hyviä maalipaikkoja. Ensimmäisen erän jälkeen mentiin tilanteessa 0-1 vastustajan hyväksi. Kotijoukkueen illan ainoan maalin ohjasi sisään Ville Peltonen suoraan Toni Söderholmin laukauksesta toisen erän alussa.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet taistelivat vahvasti. IFK joutui kuitenkin erän lopulla alivoimalle ja vastustaja sai hyvästä puolustuspelaamisesta huolimatta tehtyä maalin. Ottelun lopussa IFK yritti vielä kavennusta ilman maalivahtia, mutta tämäkään ei enää auttanut ja pisteet karkasivat naapuriin.

Keväällä on edessä vielä yksi runkosarjan kohtaaminen Jokereita vastaan, kun joukkueet pelaavat Olympiastadionilla Talviklassikossa. Kaikkien aikojen tilastossa puntit ovat nyt tasan ja molemmilla joukkueilla on paikalliskamppailuista tilillään 96 voittoa.

Nordiksella pelataan seuraavan kerran vasta ensi vuoden puolella, kun Oulun Kärpät saapuu vierailemaan perjantaina 3. tammikuuta Stadiin.

Otteluisäntänä lauantain pelissä oli Vichy Homme.