logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Thang: Tärkeintä on joukkueen menestyminen

Jenkkihyökkääjä Ryan Thang pelaa tänään ensimmäistä kertaa Nordenskiöldinkadulla. Thang odottaa kotiyleisön edessä pelaamista ja on valmiina paiskimaan töitä molemmissa päissä. Sopeutuminen uuteen jengiin on sujunut hyvin, uusien mailojen kanssa sinuiksi pääsemisen kanssa riittää vielä tekemistä.

– Aamujää oli hyvä, olen ollut täällä nyt pari peliä ja olemme voittaneet molemmat. Joukkueella on käynnissä aikamoinen voittoputki ja haluamme pysyä fokusoituneina tämän viikon loppuun asti.

– Pelasimme juuri samaa joukkuetta vastaan ja uskon heidän tulevan kovalla innolla meidän päälle ja pelaavan fiksua vieraspeliä. Meidän täytyy vastata siihen ja olla askeleen edellä, pelaammehan kotiyleisön edessä. Toivottavasti pystymme tuomaan innostuksen katsomoon ja peli menee haluamamme tavalla, Thang sanoi aamujäiden jälkeen.

Thang tekee tänään debyyttinsä IFK:n punaisessa paidassa. Viikonlopun kaksi vieraspeliä tuottivat voiton ja laituri on innoissaan illan suhteen.

– Kaukalo näyttää todella hyvältä ja pidän jäästä. Olen kuullut hyviä asioita faneista ja odotan innolla heidän edessään pelaamista. Illasta tulee hieno ja toivottavasti klaaraamme matsin ja pidämme junan liikkeessä.

IFK:n viikonloppuna pelaamat vieraspelit nopeuttivat ja helpottivat sopeutumista. Thang pääsi viettämään paljon aikaa pelaajien kanssa ja naurahtaakin, että enemmän aikaa menee uusien mailojen kanssa sinuiksi pääsemisessä.

– Täällä oleminen tuntuu päivä päivältä paremmalta, muutos uuteen pelisysteemin ja joukkueen kulttuurin on ollut valtava. Valmennus on antanut vastuuta ja olen pitänyt pelini yksinkertaisena ja pelannut puolustusvoittoisesti.

– Lauantaina meidän ketju oli jäällä kahden maalin aikana, saimme vähän ylivoima-aikaa ja pystyin auttamaan joukkuetta antamalla syötön Villen ylivoimamaaliin. Hienoa, kun pystyy tuomaan joukkueelle jotain molemmissa päissä, Thang totesi ja pyyhki hikeä otsaltaan.

Jenkit tunnetaan luistelun lisäksi hyvästä laukauksesta, eikä Thang tee tässäkään poikkeusta. Thang jäi treenien päätteeksi hiomaan laukaustaan, joka näytti silmämääräisesti lähtevän aika helposti.

– Minut tunnetaan juuri laukauksestani, se on ollut aina tavaramerkkini. Sain juuri uudet mailat ja niihin tottumiseen menee hetki. Laukausta pitää harjoitella jatkuvasti, sillä se ei voi koskaan olla liian hyvä.

– Haluan toki tehdä maaleja heti seuraavissa peleissä, tärkeintä on kuitenkin joukkueen menestyminen ja toivottavasti voin auttaa siinä – molemmissa päissä. Senhän vuoksi täällä olen, Thang sanoi ja lähti loppuverryttelylle.

IFK-KalPa klo 18.30. Liput Lippupalvelusta. Tervetuloa!

Näytä kaikki uutiset