logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Todellinen trilleri edessä sunnuntaina

IFK-SaiPa sunnuntaina klo 17.00

Eilinen jatkoaikavoitto Lappeenrannassa pyyhittiin nopeasti mielestä ja valmistautuminen huomiseen ratkaisupeliin alkoi heti pelin jälkeen. IFK pelasi vieraissa veitsi kurkulla ja tilanne on sama huomenna kotikaukalossa, sillä sunnuntain pelin voittaja jatkaa puolivälieriin ja häviäjän kausi päättyy. Yksi ottelupallo on selvitetty, toinen on vielä edessä. Kynsien pureskeluksi huominen peli menee joka tapauksessa, mutta sehän on urheilun suola.

Lappeenrantaan matkustanut faniryhmä piti kiitettävästi ääntä Kisapuiston lehtereillä ja pumppasi joukkueeseen voimia. Yhtä kovaa kannustusta tarvitaan sunnuntaina, sillä SaiPa on kaikkea muuta kuin lyöty.

Merkittävä ero torstain ja perjantain pelien välillä oli IFK:n tekemien virheiden väheneminen. Kaksi erää joukkue oli pelillisesti alakynnessä, mutta puolustuspeli oli jämäkkää ja maalineduspeli alkoi molemmissa päissä kaukaloa näyttää siltä, miltä pudotuspeleissä pitääkin. Paitsi että voitto piti IFK:n kauden käynnissä, se puhalsi jengiin uskoa ja reippautta, mikä näkyi kaikessa lauantaiaamuna.

– Joukkueessa oli todella hyvä fiilis tänään treeneissä, sanoo kippari Toni Söderholm.

– Huomisesta tulee varmasti kova peli. Muuta vaihtoehtoa ei ole kuin painaa sata lasissa alusta loppuun.

Lipunmyynti peliin alkoi lauantaiaamuna ja ensimmäisen tunnin aikana myytiin tuhat tikettiä. Hanki omasi täältä, niin et jää ilman.

Näytä kaikki uutiset