logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Toinen jakso käyntiin kotipelillä Tapparaa vastaan

IFK-Tappara tänään kello 18.30.

IFK saa ensimmäistä kertaa tällä kaudella vieraita Tampereelta, kun Tappara saapuu tänä iltana Nordikselle. Maaottelutauko on takana ja IFK lähtee yrittämään kolmen ottelun tappioputken katkaisemista tuorein jaloin. Taukoon mahtui sopivassa määrin lepoa ja harjoittelua. Ennen yhdeksän päivän taukoa IFK:n avainpelaajat olivat kovalla kuormituksella, sillä loukkaantuneina oli lähes kymmenkunta pelaajaa.

Sairastupa tyhjentyy hieman tällä viikolla. Tappara-ottelussa palaa kokoonpanoon keskushyökkääjä Thomas Nykopp.

Tuore hankinta Daniel Fernholm pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa IFK:ssa. Alkukaudella sveitsiläisseura Rapperswilissä viettänyt Fernholm pelasi IFK:ssa kaudella 2011-12. 29-vuotias Fernholm on pelannut urallaan 79 ottelua Ruotsin maajoukkueessa.

Joukkueet kohtaavat toista kertaa tällä kaudella. Tampereella 19.10. pelatun matsin voitti Tappara numeroin 6-2. Joukkueiden väliset ottelut ovat viime kausien aikana olleet hieman Liigan keskiarvoa runsasmaalisempia. Syksystä 2010 lähtien joukkueiden 13 keskinäisessä ottelussa on tehty keskimäärin tasan kuusi maalia. Näistä otteluista Tappara on voittanut kahdeksan ja IFK viisi. Nordiksella on pelattu kuusi kertaa ja otteluista kolme on päättynyt kotivoittoon. Joukkueet kohtasivat pudotuspeleissä viime keväänä. Tappara meni puolivälieräsarjasta jatkoon otteluvoitoin 4-1.

IFK:n kokoonpano

Lippuja matsiin myy Lippupalvelu. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kello 16.30.

Ottelun televisioi Nelonen Pro ja radioselostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella.

Näytä kaikki uutiset