logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Elkins: Olen valmis pelaamaan lätkää

Jenkkihyökkääjä liittyi tänä aamuna IFK:n harjoitusvahvuuteen.

Viimeinenkin äijä saatiin riviin, kun Corey Elkins saapui Suomeen. Jenkkisentteri oli tuoreen perheenlisäyksen johdosta eiliseen asti kotimaassaan, mutta Nordikselle asteli keskiviikkoaamuna virkeän ja hyväkuntoisen näköinen mies.

– Sain vedettyä hyvät yöunet ja nyt olen valmis pelaamaan lätkää. Kesätreenit menivät erittäin hyvin ja on nastaa, että päästään heti pelaamaan kovia pelejä ja saadaan uusi kausi käyntiin, intoa puhkunut Elkins sanoi ensimmäisen joukkueharjoituksensa jälkeen.

Elkins ei ehtinyt kauan hengailla Stadissa, sillä jo tänään kello 14 iltapäivällä hän hyppäsi joukkueen mukana bussiin ja matka kohti Tanskassa pelattavaa CHL-avausta alkoi. IFK pelaa torstaina illalla Tanskan mestarijoukkuetta SønderjyskE Vojensia vastaan ja lauantaina vastassa on kova saksalaisjoukkue Krefeld Pinguine. Tulevista vastustajista Elkins ei vielä tiennyt paljon, mutta hän pitää tärkeämpänä sitä, miten IFK:n oma peli sujuu.

– Videovalmentajamme kertoi lyhyesti vastustajista, mutta me saamme ennen matseja enemmän infoa niistä. Pääasia kuitenkin on, että saamme säädöt kohdalleen ja oman pelin kulkemaan.

Aikaero saattaa vielä vähän painaa, mutta Elkins otti heti ensimmäisistä treeneistä lähtien paikkansa kärkiketjuissa. Vojens-pelin kokoonpano julkistetaan torstaina, mutta keskiviikon treeneissä Elkinsin ketjun laitahyökkääjinä viilettivät Juuso Puustinen ja Arttu Luttinen.

– He ovat tuttuja kavereita, sillä pelasimme paljon yhdessä viime kaudella. Ja se on minulle ihan ok, että kovat pelit alkavat saman tien. Tykkään siitä, että heitetään heti tuleen. Pelituntuma kohenee paljon paremmin niin, kuin viikkokausia harjoittelemalla.

Näytä kaikki uutiset