logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Goldobin ratkaisi pisteet IFK:lle huikealla rankkarilla

IFK-Pelicans 3-2 vl. (0-1, 2-1, 0-0, 0-0, 1-0)

IFK nappasi neljännen voiton viidestä viime pelistä kaatamalla Pelicansin Nordiksella voittomaalikisan jälkeen. IFK:n sankari oli laitahyökkääjä Nikolai Goldobin, joka tasoitti toisessa erässä pelin 2-2:een ja napautti rankkarikisassa voittomaalin.

IFK:n alku ei mennyt nappiin ja avauserässä Pelicans meni johtoon. Toisen erän alku oli sekin vaisu ja kun IFK sai koneita käyntiin, lahtelaisjoukkue oli kahden maalin karkumatkalla. Toista peliään tällä erää IFK:ssa pelaava Hannu Pikkarainen aloitti ylivoimalla takaa-ajon ajassa 23.22 ja kymmenen minuuttia myöhemmin Goldobin ampui 2-2-tasoituksen karattuaan suoraan jäähypenkiltä läpiajoon.

Kolmannessa erässä ja jatkoajalla IFK:lla oli paljon paikkoja, mutta ratkaisu venyi voittomaalikisaan. Ville Husso torjui kaikki Pelicansin yritykset ja Goldobin veivasi viimeisenä ampujana vierasjoukkueen maalivahdin Janne Juvosen kaffelle ja toi lisäpisteen IFK:lle.

IFK pelaa vielä perjantai-iltana Tampereella Ilvestä vastaan ennen kuin Liiga hiljenee stadilaisten osalta maaottelutauolle. CHL:ää skulataan ensi tiistaina, jolloin IFK kohtaa ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vieraissa sveitsiläisseura Fribourg-Gottéronin. Nordiksella pelataan seuraavan kerran tiistaina 11.11., kun Fribourg saapuu pudotuspelikierroksen toiseen osaotteluun. Lippuja matsiin voit skaffata täältä.

IFK-Pelicans-ottelun tilastot

Näytä kaikki uutiset