Grillfors: Suomessa kovempi pelitempo kuin Ruotsissa

IFK:hon siirtynyt Daniel Grillfors odottaa innolla ensimmäisiä pelejä.

32-vuotias ruotsalaispuolustaja Daniel Grillfors on nauttinut ensi päivistään Helsingissä. Kovan harjoittelun ohessa hän rentoutuu soittamalla kitaraa ja pelaamalla frisbeegolfia. Nuorempana jalkapalloa harrastanut Daniel päätyi jääkiekon pariin kahdeksanvuotiaana ja parikymppisenä harrastuksesta tuli ammatti.

Grillfors piipahti HIFK-TV:n haastattelussa ja kertoi, millainen ensimmäinen viikko Stadissa oli ja mitä hän odottaa ensi kaudelta. Edessä on paljon uusia asioita, kuten totuttelu suomalaiseen pelityyliin.

Suurin ero suomalaisen ja ruotsalaisen jääkiekon välillä tuntuu olevan vauhdissa. Suomessa on pienemmät kaukalot ja siten peli on nopeampaa. Ruotsissa taas peli on ehkä hieman puolustusvoittoisempaa.

IFK:n kannattajat tekevät Nordiksesta Suomen hienoimman paikan pelata ja katsoa lätkää. Grillfors on kuullut IFK:n kotipelien tunnelmasta muilta pelaajilta.

Olen jutellut muiden pelaajien kanssa ja kuullut vain hyvää IFK:n kannattajista. Tarvitsemme kaudella teitä ja teidän tukeanne, päättää Grillfors.

Näytä kaikki uutiset