Heikko startti maksoi pisteet Tampereella

Ilves-IFK 5-2 (3-1, 1-0, 1-1)

Viimeinen Liigapeli ennen maaottelutaukoa ei poikinut sarjapisteitä IFK:lle. Joukkueen tämän kauden perisynti, heikot ottelujen alut, oli suurin syy tappioon. Muutama oman päädyn virhe kostautui avauserän ensimmäisellä puoliskolla ja Ilves iski nopeasti taululle 2-0. Ennen ensimmäisen erän päättymistä Ilves osui vielä kerran ja Robert Leino kavensi tilanteeksi 3-1 isännille.

Toisessa erässä IFK sai paremmin juonen päästä kiinni, mutta erän ainoan maalin teki Ilves ajassa 31.50. Kolmannen erän alussa Tomas Zaborsky toi kauden neljännellä osumallaan IFK:n kahden maalin päähän. Siitä eteenpäin IFK painosti kovasti, mutta parista hyvästä maalipaikasta huolimatta joukkue ei saanut lisämaaleja tehtyä. Lopussa Ilveksen Tapio Laakso teki loppunumeroiksi 5-2.

Ottelun tilastot

IFK:lla on nyt edessä melkein kahden viikon tauko Liigapeleistä. CHL:ssä pelataan ensi viikolla ensimmäisen pudotuspelikierroksen avausottelut. IFK kohtaa tiistaina vieraissa sveitsiläisseura Fribourg-Gottéronin. Nordiksella pelataan seuraavan kerran tiistaina 11.11., kun Fribourg saapuu Stadiin. Liput matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.