Hyvä alku jäi hyödyntämättä Turussa

TPS-IFK 4-1 (1-1,1-0,1-0)

IFK hukkasi hyvän startin ja jätti pisteet Turkuun runkosarjan kolmannen jakson viimeisessä ottelussa perjantaina. Kolmen minuutin pelin jälkeen Arttu Luttisen maalilla johtoon mennyt IFK vei avauserää mennen tullen, mutta jätti momentumin hyödyntämättä.

Eräänlaiseksi käännekohdaksi muodostui TPS:n avauserän ylivoima, jonka aikana IFK:lle vihellettiin kaksi rangaistuslaukausta. Muuriksi muuttunut TPS-vahti Fredrik Norrena torjui 14 sekuntiin tulleet kaksi rankkaria ja herätti kotijoukkueen pelaamaan.

TPS rikkoi kuparisen 11 minuutin kohdalla Steven Seigon tehdessä puolivillaisesti 1-1. Kotijoukkue siirtyi johtoasemaan heti toisen erän alussa Krister Mähösen uran toisella maalilla. Lopullinen niitti oli TPS:n alivoimalla syntynyt 3–1-maali kolmannen erän alussa. Mähönen kruunasi iltansa tekemällä vastahyökkäyksestä loppulukemat 4-1.

IFK lähtee maaottelutauolle yhdeksänneltä sijalta, matkaa kuuden sakkiin on kolme pistettä.