live
0-0

IFK ja Uusi Lastensairaala yhteistyöhön

Helsingin IFK ja Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry ovat solmineet monivuotisen yhteistyösopimuksen. IFK:sta tulee uuden lastensairaalan talkookumppani ja yhteistyöstä tulee monimuotoista.

Uusi Lastensairaala 2017 -hanke näkyy IFK:n ottelutapahtumissa, nettisivulla ja sosiaalisessa mediassa. Lastensairaalan potilaille on luvassa vierailuja IFK:n kotipeleissä. Tukiyhdistys voi kutsua IFK:n eri sidosryhmiä mukaan uuden lastensairaalan talkoisiin ja IFK voi haastaa myös muita jääkiekkoseuroja talkoisiin mukaan.

– Tämä on erittäin tärkeä hanke ja jos IFK pystyy auttamaan sen toteuttamisessa, niin haluamme ilman muuta olla mukana, sanoo IFK:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

Yhteistyösopimus allekirjoitettiin perjantaiaamuna.

– Olemme hyvin iloisia, että Helsingin IFK tulee uuden lastensairaalan talkoisiin vahvasti mukaan. Jääkiekko yhdistää ihmisiä ja herättää tunteita. Siinä tehdään paljon työtä ja kilvoitellaan parhaasta mahdollisesta tuloksesta. Tässä on paljon yhteistä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen kanssa. Uusi lastensairaala on meidän kaikkien yhteinen asiamme, kommentoi Uusi Lastensairaala tukiyhdistys 2017 ry:n ja säätiön puheenjohtaja Anne Berner uutta talkookumppanuutta.

– Se, että pidämme huolta nyt ja myös huomenna siitä, että maassamme on puitteen maailman parhaaseen lasten – ja nuorten vaativaan sairaanhoitoon, on tärkeä arvo, johon liittyy vahva tunne ja sitoumus. Rakennamme nyt maailman parasta lastensairaalaa lapsille ja heidän auttajilleen, emmekä lopeta, ennen kuin se on valmis.

Näytä kaikki uutiset