IFK ratkaisi Stadin herruuden

Jokerit – IFK 1-2 (0-0,1-0,0-2)

IFK voitti eeppisen taistelun Stadin herruudesta, kun se kukisti Jokerit ratkaisevassa ottelussa maalein 2-1. Kolmas Talviklassikko oli alusta loppuun asti huikea trilleri. Kolmanteen erään takaa-ajoasemassa lähtenyt IFK käänsi ottelun tekemällä kaksi maalia reilussa minuutissa. Tärkeästä tasoitusmaalista vastasi Oscar Eklund, jonka unelmalaukaus löysi tiensä verkon perukoille 46 minuutin kohdalla. Ottelun voittomaalin teki läpiajosta IFK:n Juuso Puustinen (1+1) vain 51 sekuntia Eklundin tasoitusmaalin jälkeen. Voiton torjunut Ville Husso oli kiekon edessä 23 kertaa.

IFK on voittanut kaikki kolme pelattua Talviklassikkoa. Perjantaina ruoriin tarttuneelle Harri Rindellille voitto oli ensimmäinen.

IFK kiittää kaikkia Talviklassikossa paikalla olleita molempien seurojen kannattajia hienosta tunnelmasta ja naapuriseura Jokereita upeasta ottelusta!