IFK vietti maalijuhlia – Ilvekselle käkättimeen

IFK-Ilves 6-2 (1-0, 4-1, 1-1)

Syyskauden toiseksi viimeisestä pelistä tuli punainen maalijuhla, kun IFK mätti kuusi kiekkoa Ilveksen maaliin. Illan kapellimestari oli kipparin hommia hoitanut Arttu Luttinen, joka tulitti hattutempun ja kaksi syöttöä päälle. IFK:n muut maalintekijät olivat Jasse Ikonen, Thomas Nykopp ja Joonas Rask.

Matsin alku ei ollut IFK:lta napakymppi ja Ilves pääsi hallitsemaan peliä. Ikosen maali läpiajosta ajassa 12.33 jäi kuitenkin erän ainoaksi osumaksi. Toisen erän alussa Ilves tasoitti ylivoimalla, mutta sitten IFK sai koneet käyntiin ja Ilves näki kotijoukkueesta enää vain perävalot. IFK iski toisessa erässä neljä maalia, joista Luttinen kaksi ja Nykopp ja Rask yhden mieheen.

Kolmannen erän alussa Luttinen teki illan kolmannen maalinsa ja vei IFK:n 6-1-johtoon. Luttinen nosti koko kauden maalisaldonsa 11:een. Ilves kavensi vielä loppunumeroiksi 6-2.

Nykopp pelasi lauantaina uransa sadannen Liigaottelun IFK:ssa ja sai Ilves-matsissa pelipaitansa hihaan ensimmäisen natsansa.

Kevin Lankinen pelasi uransa ensimmäisen Liigaottelun Nordiksella. Hän pelasi erittäin varmasti ja torjui 24 laukausta.

Ensimmäisellä erätauolla palkittiin IFK:n syyskauden junnutsempparit.

Seuraavan kerran kiekko putoaa jäähän jo tiistai-iltana, kun vieraaksi saapuu Vaasan Sport. Se on IFK:n viimeinen ponnistus ennen parin viikon joulutaukoa. Matsissa on voimassa sama kampanja kuin maanantaina, eli voit ostaa kaksi lippua yhden hinnalla Lippupalvelusta.