IFK:lle tappio Espoon trillerimatsissa

Blues-IFK 3-2 vl. (0-0, 1-0, 1-2, 0-0, 1-0)

Espoossa nähtiin torstai-iltana tasainen kamppailu, jossa molemmilla joukkueilla oli saumansa voittoon. Blues aloitti maalinteon rankkarilla toisessa erässä, IFK kiri kolmannen erän alussa johtoon, mutta Blues tasoitti päätöserän puolivälissä. Ratkaisu nähtiin lopulta voittomaalikisassa, jossa IFK:lta onnistui Tomas Zaborsky ja Bluesilta Kai Kantola ja kaksi viime kautta IFK:ssa pelannut Roope Talaja.

– Kova taistelupeli, ihan kuten etukäteen tiedettiin. Emme kuitenkaan saaneet koneesta parasta esitystä irti. Varsinkin keskialueen peli oli meiltä huolimatonta, kertoi Juuso Puustinen, jolla oli 54. peliminuutilla tilaisuus ratkaista pisteet IFK:lle rankkarilla.

– Harhautus onnistui, mutta jäällä oli siinä vaiheessa erää niin paljon lunta, että kiekko alkoi pyöriä ja laukaus epäonnistui.

IFK:n maalivahti Ville Husso joutui jättämään ottelun kesken loukkaantumisen takia kolmannessa erässä. Husso loukkaantui maalinedustilanteessa, josta Bluesin hyökkääjä Stefano Giliati sai jäähyn huitomisesta. Kevin Lankinen pelasi ottelun loppuun IFK:n maalilla ja selvisi urakastaan hyvin. Varsinaisella peliajalla IFK:n maalintekijät olivat Mika Partanen ja Jasse Ikonen. Kahdessa viime pelissään Ikonen on tulittanut tehot 3+2=5.

Ottelun tilastot

IFK pelaa seuraavan kerran lauantaina, kun Ässät saapuu vierailulle Nordikselle. Lauantaina vietetään IFK-päivää, jonka aikana sinulla on mahdollisuus tutustua koko seuran toimintaan Bolliksella klo 12-15 ja nähdä kaksi huippumatsia. Futiksen Ykkösessä IFK pelaa Hakaa vastaan Olympiastadionilla kello 16.00, jonka jälkeen voi siirtyä Nordikselle IFK-Ässät-peliä seuraamaan.

IFK:n kausikortin haltijat voivat hankkia KSB-Sportista lippuja futismatsiin seitsemän euron hintaan. IFK-Ässät-matsiin lippuja myy Lippupalvelu.