logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

IFK:lle tappio juhlapelissä

IFK-HPK 4-5 (2-2, 1-2, 1-1)

IFK:n 117-vuotispeli ei ollut pelkkää juhlaa. Vaisut erien alut kostautuivat ja HPK pääsi puoli-ilmaiseksi tekemään neljä maalia kahteen erään. Päätöserässä Kerho iski kerran ja kun IFK onnistui neljästi, pisteet matkasivat tällä kertaa Hämeenlinnaan.

Ottelun alku oli kotijoukkueelle nihkeä. Luistin ei liikkunut ja HPK pääsi iskemään alle kymmenessä minuutissa taululle lukemat 0-2. Illan hyviin uutisiin kuului IFK:n ylivoimapelin piristyminen ja ennen ensimmäistä erätaukoa IFK oli kirinyt tasoihin Teemu Ramstedtin johdolla. ”Ramu” syötti upeasti IFK:n avausmaalin ja teki itse paluukiekosta numeroiksi 2-2.

Toisen erän alussa HPK iski jälleen kahdesti IFK:n nukkuessa. Päätöserässä kotijoukkue nousi vielä tasoihin Matti Lambergin illan toisella osumalla, mutta Kerho iski 5-4-voittomaalin ylivoimalla ajassa 53.48.

Ottelu oli IFK:n 117-vuotisjuhlamatsi ja Nordiksella oli runsaasti oheistapahtumia. Matsin aloituskiekon kävi pudottamassa Kurt Orre, joka teki IFK:n kiekkohistorian ensimmäisen maalin pääsarjatasolla kaudella 1949-1950.

Pepe’sissä järjestetyissä Haaga-Helia Ammattikorkeakoulun opiskelijabileissä oli yllätysesiintyjänä Lieminen.

Ottelun tilastot

IFK:n palkitut

Ravintola Mamma Rosa: Teemu Ramstedt
Ravintola Vespa: Matti Lamberg

Seuraavan kerran Nordiksella pelataan lätkää reilun kahden viikon kuluttua. Torstaina 30.10. IFK:n vieraaksi saapuu Pelicans.

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset