IFK:lle tappio Jyväskylässä

JYP-IFK 4-2 (1-0, 1-0, 2-2)

Vieraspelistä Keski-Suomeen tuli hukkareissu, kun kotijoukkue JYP vei sarjapisteet. IFK:n upea kolmannen erän kiri valui lopussa hukkaan, kun JYP iski kolmannen erän viimeisellä minuutilla 3-2-voittomaalin kiekonriiston jälkeen ja sinetöi tyhjään maaliin loppulukemat 4-2. IFK oli sitä ennen noussut kahden maalin takaa tasoihin Nikolai Goldobinin ja Tomas Zaborskyn upeilla maaleilla. Zaborsky pelasi erittäin energisesti läpi ottelun ja Teemu Ramstedt syötti mestarillisesti IFK:n molemmat maalit. Ramstedtilla on kahdesta viime pelistä kasassa tehot 1+3=4.

Kaksi erää mentiin isäntien johdossa, ennen kuin IFK aloitti vahvan loppukirin. JYP iski ensimmäisen kerran ottelun avausminuutilla ja uudelleen toisen erän alkupuolella. IFK oli hyvin pelissä mukana avausmaalin jälkeen ja sai luotua paljon maalipaikkoja hyökkäyspäässä. Toisen erän jälkimmäisellä puoliskolla IFK:lla oli myös vahva jakso, mutta maalinteko ei onnistunut hyvistä mestoista huolimatta. Päätöserän taistelu ja maalit jäivät kuitenkin lopulta laihaksi lohduksi.

Ottelun tilastot

IFK pelaa vielä neljä vierasottelua peräkkäin. Seuraavan kerran pelataan Nordiksella torstaina 30.10., kun vieraaksi saapuu Pelicans.