live
0-0

Illalla vastassa JYP

IFK-JYP tänään kello 18.30.

Nordikselle saapuu runkosarjan toiseksi viimeisellä ottelukierroksella vieraaksi viime kausien kestomenestyjä JYP. Ottelu on IFK:n viimeinen kotipeli runkosarjassa.

IFK on sarjataulukossa sijalla yhdeksän ja vierasjoukkue sijalla neljä. JYP on lyhyen suvantovaiheen jälkeen ottanut kaksi tärkeää voittoa. IFK on ottanut kolmesta viime pelistään yhteensä seitsemän pistettä. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolme kertaa. JYP voitti molemmat Jyväskylässä pelatut ottelut ja IFK nappasi voiton Nordiksella marraskuun lopussa.

Panosta ei pelistä puutu, sillä kummankin joukkueen runkosarjan sijoitus on vielä auki. JYP on käytännössä varmasti kuuden parhaan joukossa, mutta sillä on vielä pelissä mahdollinen kotietu puolivälierissä. IFK:lla on vielä varmistamatta paikka pudotuspeleissä, mutta mahdollisuuksia joukkueella on vielä jopa seitsemänteen sijaan.

IFK saa ottelun alla hyviä uutisia, sillä pitkään loukkaantumisen takia sivussa ollut puolustaja Toni Söderholm on taas pelikunnossa.

Joukkueen kapteeni Ville Peltonen ilmoitti viime perjantaina lopettavansa uransa tämän kauden jälkeen. Tämän illan matsi on siis Peltoselle uran viimeinen runkosarjapeli Nordiksella.

IFK:n kokoonpano julkistetaan noin kello 12.

Pääsyliput peliin voit skaffata täältä. Ottelun radioselostuksen voit kuunnella tuttuun tapaan Metro FM:n taajuudella.

Illan otteluisäntä on Amway.

Näytä kaikki uutiset