logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Juuso Puustinen hyppää huomenna kehiin

IFK:n maalitykki on kokoonpanossa keskiviikkona Kärppiä vastaan.

Olympiatauko on lusittu ja IFK:n Liigapelit pyörähtävät taas käyntiin. IFK saa huomiseen Kärpät-peliin sairastuvalta kaivatun vahvistuksen, kun laitahyökkääjä Juuso Puustinen palaa kaukaloon. Puustinen oli loukkaantumisen takia sivussa tammikuun lopulta asti. Loukkaantuminen ei ollut onneksi niin vakava kuin aluksi pelättiin, joten tällä kaudella 21 kaappia tulittanut Puustinen pääsi jo olympiatauolla treenaamaan täydellä teholla.

– Handu on kunnossa ja hienoa päästä taas pelaamaan. Tauolla levättiin ja treenattiin ja nyt ollaan valmiina taas peleihin, Puustinen kertoo.

IFK:lla on saman tien edessään kolmen ottelun viikko. Keskiviikkona Kärpät saapuu Nordikselle, torstaina matkustetaan Poriin ja lauantaina viikko huipentuu Stadikalla pelattavaan Talviklassikkoon. IFK tarvitsee paljon sarjapisteitä ja tällä viikolla niiden saaminen vaatii erittäin tasokasta peliä.

– Se on vain hyvä, että sarja lähtee käyntiin mahdollisimman kovilla matseilla, niin päästään heti hyvin kiinni pelirytmiin, Puustinen sanoo.

Talviklassikko on yksi kauden kohokohdista, mutta sitä ennen on jaossa kuusi sarjapistettä.

– On tärkeätä, ettei keskittyminen karkaa lauantain peliin, sillä meillä on kaksi erittäin tärkeää matsia ennen sitä. Me tiedostamme, että se peli on tulossa, mutta fokus on tällä hetkellä täysin huomisessa Kärpät-ottelussa.

IFK-Kärpät pelataan Nordiksella keskiviikkona 26.2. alkaen kello 18.30. Flabat voit skaffata Lippupalvelusta.

Otteluisäntänä on huomenna Amway.

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset