live
0-0

Kipparin ikimuistoinen juhlailta

IFK-JYP 6-1 (3-1, 1-0, 2-0)

IFK:n joukkue kunnioitti kapteeninsa Ville Peltosen juhlailtaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tiistai-ilta oli Peltoselle hänen uransa viimeinen runkosarjan kotiottelu Nordiksella. Heti alusta lähtien kaukaloon syöksyi nälkäinen ja taisteleva IFK, joka pisti vastustajan ahtaalle koko kentän alueella. Jokaisella pelaajalla oli sydän pelissä ja taistelutahto tarttui saman tien katsojiin. Ilta oli varmasti koko kauden hienoin Nordiksella ja siitä kiitos kuuluu kaikille paikalla olleille.

Alkutahdit upealle pelille iski Toni Leinonen reilun kahden minuutin jälkeen ja Mika Partanen vei IFK:n kahden maalin johtoon ajassa 7.05. JYPin Brian Salcido kavensi kuusi minuuttia myöhemmin, mutta Corey Elkins vei IFK:n jälleen kahden maalin johtoon.

Tasaisessa toisessa erässä nähtiin lopullinen niitti, kun Iiro Pakarinen ampui ylivoimalla niin tulisen rannarin ylänurkkaan, että JYPin veskarin juomapullo lensi komeassa kaaressa päätylaitaan. Kolmannessa erässä Arttu Luttinen ja Pakarinen kaunistelivat vielä lukemia ja estradi oli valmis illan sankarille. Ottelun loppuminuutit kuluivatkin odottelevissa tunnelmissa. Reilu minuutti ennen pelin loppua Luttinen löi pitkän kiekon ja IFK otti aikalisän.

Koko Nordiksen yleisö ja molempien joukkueiden pelaajat nousivat seisaalleen IFK:n kapteenin ja Suomi-kiekon ikonin Ville Peltosen kunniakierrosten ajaksi. Salamavalot välkkyivät ja lehtereillä sadat silmäparit kostuivat.

Hetki oli ikimuistoinen, mutta edessä on tänä keväänä vielä monia hienoja iltoja. IFK varmisti voitollaan paikan pudotuspeleissä ja samalla varmistui sekin, että vastustaja pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella on Pelicans. Se on vielä auki, aloitetaanko pelit lauantaina Lahdessa vai Nordiksella.

Ottelun tilastot

Illan otteluisäntä oli Amway.

IFK:n palkitut

Ravintola Mamma Rosa:Ville Peltonen
Ravintolaketju Martina: Ville Peltonen
Bilteman avausmaali: Toni Leinonen

Näytä kaikki uutiset