logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Lauantaina kauden toinen perhepeli – vieraita Kuopiosta

Luvassa on huippumatsi ja mausteeksi paljon oheistapahtumia. Lue lisää tästä.

Viime lauantain perhepeli tarjosi yleisölle kaikkea, mitä huippumatsilta voi ventata: hienoja maaleja, taklauksia, tunteita kuumentaneita tuomioita, hyvää fiilistä. Kaiken huipuksi IFK nousi kolmannessa erässä tasoihin ja jatkoajalla tähtihyökkääjä Tomas Zaborsky ampui kauden ensimmäisellä Liigamaalillaan IFK:n voittoon. Tiistaina joukkue kaatoi vieraissa hallitsevan Suomen mestarijoukkueen Kärpät. IFK:n tähtimaalivahti Ville Husso pelasi Oulussa upean nollapelin.

Samaa on luvassa lauantaina, kun Nordikselle saapuu kauden pirteästi aloittanut KalPa. Savolaisjoukkue on voittanut kuusi Liigakauden seitsemästä ensimmäisestä pelistään ja on kaksi pykälää perässä IFK:ta. Viime kausi oli KalPalta vaisu, mutta nyt joukkue alkupelien perusteella siinä samassa iskussa, millä se on aiemmin käynyt ryöstöretkillä Stadissa.

Ottelussa on paljon perheille suunnattua oheisohjelmaa. Mm. jäähallin pääsisäänkäynnin ulkopuolella voitte käydä ennen peliä ottamassa tuntumaa Xbox-peleihin ja hallin puolella voitte käydä tapaamassa IFK:n pelaajia A-sisäänkäynnin vieressä. Pelaajat ovat paikalla molemmilla erätauoilla.

IFK:n fanikatsomo on ollut alkukaudella erinomaisessa vireessä. Hyvä meininki on monessa pelissä tarttunut joukkueeseen ja Nordis on ollut vieraille vaikea paikka pelata. IFK on voittanut kaikki tämän kauden seitsemän kotiotteluaan: yhden harjoituspelin elokuun alussa, kaksi CHL:ssä ja neljä Liigassa.

Perhelippupaketit ovat myynnissä ensi lauantain KalPa-otteluun, joka alkaa kello 17.00.

Perhelippuja myydään 2-5 hengelle (väh. yksi aikuinen + yksi lapsi ja enintään kaksi aikuista). Pakettien hinnat alkaen 48,00 EUR / ottelu (48,00/2 lippua, 72,00/3 lippua, 96,00/4 lippua, 120,00/5 lippua). Hinnat sisältävät Lippupalvelun minimitoimitusmaksun 2,50 EUR / lippu.

Perhelippupaketteja voi ostaa 3. lippukategorian katsomopaikoille. Lippujen hinta on normaalisti KalPa-otteluissa 30,00 EUR / lippu. Edellä mainittuihin hintoihin sisältyy Lippupalvelun minimitoimitusmaksu 2,50 EUR / lippu. Toimitusmaksut vaihtelevat Lippupalvelun toimituskanavasta riippuen.

Perhepaketteja voi ostaa Lippupalvelun myyntipisteistä sekä puhelimitse:

Puhelinpalvelu

Puh. 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm)
Puh. 0600 10 020 (6,84 €/puhelu + pvm)

Puhelinpalvelu on avoinna ma-la 8-21, sunnuntaisin ja pyhäisin 10-18.

Perhepaketteja myydään myös ottelupäivinä jäähallin lipunmyynnissä. Jäähallin lipunmyyntipiste aukeaa kaksi tuntia ennen ottelun alkamista. Paketteja ei myydä Lippupalvelun verkkokaupassa

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset