logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Liigakausi käyntiin torstaina – Avajaiset Brewer’s Streetillä

IFK kohtaa Bluesin Liigakauden avauspelissä. Tule ajoissa mestoille.

Kauan odotettu päivä koittaa torstaina, kun Liigakausi alkaa Nordiksella. Viime viikon CHL-peleissä päästiin mukavaan matsifiilikseen ja siitä on hyvä jatkaa torstaina, kun vastaan tulee naapurikaupungin Espoo Blues. Pian voi alkaa viritellä äänijänteitä jääkiekkomoodiin ja ylihuomenna sitten klyyvarit kohti Nordista. Tännehän pääsee spåralla, dösällä, tsygällä, bilikalla tai dallaten.

Tapahtumat Nordiksella alkavat jo tuntia ennen matsia. KOFFin hevoset ovat parkissa jäähallin A-puolella ennen ottelun alkua. F-katsomoiden takana sijaitsevalla Brewer’s Streetillä järjestetään kello 17.30 alkaen Liigakauden avajaiset. Ohjelmassa on Sami Hedberg Show, pelaaja- ja valmentajahaastatteluja ja IFK:n cheerleaderien show.

Avajaisiin ovat tervetulleita kaikki matsiin tulevat, joilla on otteluun oikeuttava matsilippu tai kausikortti.

Ottelun jälkeen A- ja D-ovilla on Estrellan tuotejakelu.

Tsekkaa tästä linkistä joukkueen fiilikset Liiga-avauksen alla.

Lippuja otteluun myy Lippupalvelu. Kiekko putoaa jäähän torstaina, tervetuloa viihtymään Nordikselle!

CHL-kotimatsiin numeroidut liput

IFK:n seuraava CHL-kotimatsi Skellefteå AIK:ta vastaan pelataan 7. lokakuuta Nordiksella. Ottelun lipunmyynti jatkuu ensi viikolla Lippupalvelun kaikissa myyntikanavissa. Syy myynnin keskeytykseen on siinä, että aiemmista CHL-kotipeleistä poiketen Skellefteå-matsiin tulee numeroidut paikat. Lippujen hinnat pysyvät ennallaan, eli kausikorttilaisille ja HIFK Fan Clubin jäsenille 11,50 euroa ja muille 17,50 euroa.

Jo ostetut liput vaihdetaan ovella hyviin istumapaikkoihin.

Näytä kaikki uutiset