logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

”Lukko on tuttu vastustaja”

IFK kohtaa tänään Lukon viidettä kertaa tällä kaudella.

Kokoonpanossa on tänä iltana uusi nimi, kun IFK luistelee Rauman Äijänsuon hallin kaukaloon. Maanantaina joukkueeseen liittynyt puolustaja Tuukka Mäkelä vetää tänään IFK:n pelipaidan päälleen ensimmäistä kertaa liigaurallaan. 31-vuotias järkäle on aiemmin pelannut 11 kautta HPK:ssa, Lukossa ja Pelicansissa, mutta kasvattajaseurassaan IFK:ssa tämän illan peli on hänelle ensimmäinen. Lukkoa vastaan Mäkelä luutii Mikko Jokelan pakkiparina.

– Tuukka on tullut hyvin joukkueeseen sisään. Peli kertoo sitten enemmän siitä, miten hän on sisäistänyt meidän pelisysteemin. Tuukka on kokenut ammattimies, varmasti hän hoitaa hommansa, kommentoi IFK:n valmentaja Joonas Tanska.

Illan vastustaja on Lukko, jonka IFK on kohdannut tällä kaudella jo neljä kertaa. Lukko on voittanut otteluista kolme, kahdesti kotonaan ja juuri ennen joulutaukoa Nordiksella. Kalavelkoja on siis maksettavana.

– Lukko on meille tuttu vastustaja. Tiedämme, millainen joukkue on vastassa ja suuri haaste on siinä, miten pystymme toteuttamaan omia juttujamme pelissä, Tanska kertoo.

IFK:lla on tiukka peliohjelma viikonloppuna. Tänä iltana pelataan Raumalla ja huomenna on kotiluolassa vastassa Ässät. Huomisen matsin alkamisaika on kello 18.30. Lippuja peliin voit skaffata täältä.

IFK:n kokoonpano

Ottelun radioselostuksen voit kuunnella Metro FM:n taajuudella. Matsi televisioidaan ruutu.fi-palvelussa.

Näytä kaikki uutiset