logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Mäkelä: Yritetään päästä kuskin paikalle

Tappara – IFK klo 18.30.

IFK avaa kolmen ottelun viikkonsa vieraspelillä Tapparaa vastaan Hakametsässä. Viikon ensimmäinen matsi on aina tärkeä, se määrittää hyvin pitkälti loppuviikon moodin, vaikkakin pelit yksittäisiä tapauksia aina ovat. Stadilaisilla on takanaan kolmen ottelun voitoton jakso, joka alkoi Oulussa joukkueen hukatessa johtoaseman viime minuuteilla. Sen jälkeen lumipallo vyöryi vielä seuraavanakin viikonloppuna, kun jengi taipui Jyväskylässä ja kaiken kukkuraksi himassa SaiPalle. Viikonlopun saldoksi tuli nolla pistettä ja kaksi pahaa loukkaantumista puolustuksen ja hyökkäyksen johtohahmojen Toni Söderholmin ja Juuso Puustisen joutuessa telakalle. IFK:n tämän illan kokoonpanon näet täältä.

Tänään on uusi päivä ja uusi mahdollisuus. Aamujäiden perusteella tappioista ei ollut tietoakaan, kentällä nähtiin hyvillä fiiliksillä oleva jengi.

– Turha tässä on synkistellä tässä vaiheessa kautta. Keväällä on se maali, tappioita tulee ja voittoja tulee, mutta ei niitä tarvitse jäädä liikaa murehtimaan. Yritetään saada peliä paremmaksi, se on iso teema, että kehitetään sitä peliä kevättä kohti, varakapteeniksi nostettu Tuukka Mäkelä sanoi heti aamujäiden jälkeen.

Lauantaina IFK:lla oli vaikeuksia omasta päästä lähtemisessä ja SaiPa rokotti virheistä armottomasti. Tähän asiaan on kiinnitetty huomiota.

– Kyllä pitää olla tarkkana oman pelin kanssa: ei kiekonmenetyksiä, eikä päästetä vastustajaa kääntämään pahoista paikoista. Yritetään pitää oma paketti kasassa, mutta ei kuitenkaan tuudittauduta siihen, että pelataan Tapparaa vastaan, vaan yritetään pelata omaa peliä ja luoda siten paikkoja meille.

Ottelun selostus

Harri Hinkkanen vauhdissa Metron taajuuksilla Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz)

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset