HIFKPelicans
la 30.03.2024 klo 17:00

Neljän byyrin päätöserä toi pisteet – Tsekkaa maalikooste!

IFK-Pelicans 6-3 (1-1, 1-2, 4-0)

IFK oli kahden erän jälkeen helisemässä, mutta kolmannen erän jälkimmäisellä puoliskolla joukkue innostui tulittamaan Pelicansin maaliverkkoa tötterölle. Vierasjoukkue johti päätöserään lähdettäessä, eikä IFK:n peli ollut siihen mennessä säihkynyt. Sitten alkoi tapahtua.

Corey Elkins tasoitti pelin ajassa 50.47 ja Arttu Luttinen täräytti reboundista IFK:n ylivoimalla johtoon vajaata minuuttia myöhemmin. Kaksi minuuttia myöhemmin Mika Partanen teki läpiajosta numeroiksi 5-3 ja Matti Kuparinen viimeisteli Pelicansin puolustajan syötöstä loppunumerot 6-3 ajassa 57.33.

Koneet lähtivät käyntiin päätöserään, johon lähdettäessä kärkiketjujen koostumuksiin tehtiin muutokset. Teemu Ramstedt ja Elkins vaihtoivat paikkoja, eli ”Ramu” palasi Nikolai Goldobinin vierelle ja Elkins sai laidoilleen tutut miehet, eli Tomas Zaborskyn ja Joonas Raskin. Hyvään vauhtiin päässyt Rask oli läpi matsin vahvassa vireessä ja vei IFK:n avauserässä 1-0-johtoon lyömällä kiekon suoraan ilmasta maaliin.

Ennen matsin alkua yleisöä viihdytti Brewer's Streetillä kaksi settiä vetänyt Lieminen ja myös IFK:n cheerleaderit olivat paikalla esiintymässä.

IFK:n peliviikko jatkuu perjantaina, kun joukkue matkustaa SaiPan vieraaksi. Nordiksella pelataan lauantaina, kun vieraaksi tulee JYP. Liput lauantain matsiin voit skaffata Lippupalvelusta.