live
0-0

Nordiksella upea ilta – Sarjakärki tyylillä nurin

IFK-JYP 4-1 (2-0, 0-1, 2-0)

Yli 7000 katsojaa pääsi lauantai-iltana todistamaan IFK:n hienoa voittoa JYPistä. Jo pelin alku oli yhtä juhlaa. Arttu Luttinen palkittiin 500. IFK:ssa pelatun ottelun rajapyykin saavuttamisesta ja aloituskiekon kävi pudottamassa taistelija nimeltä Pekka Hyysalo. Ja 18 sekunnin pelin jälkeen tuttu summeri soi Nordiksella. Erittäin vahvasti jälleen pelannut Joonas Rask karvasi kiekon hyökkäyspäässä ja syötti maalin eteen hiipineelle Matti Kupariselle: 1-0. Kuparinen iski vielä kerran avauserässä, joka oli pelillisesti ehkä IFK:n väkevin esitys koko kaudella.

JYP tuli toiseen erään erittäin vahvasti ja otti pelin hallinnan. Ville Husso kesti kuitenkin tulituksen, eikä JYP saanut yhtä maalia enempää tehtyä.

Kolmanteen erään pukukopista marssi kaukaloon päättäväinen IFK-joukkue. IFK otti pelin hallinnan ja pian maaliverkko heilui jälleen. Liigan kuumimpiin hyökkääjiin kuuluva Rask iski numerot 3-1:een ja ennen erän puoliväliä Thomas Nykopp teki loppunumeroiksi 4-1.

IFK:n pelaajilla oli matsissa ekstralatausta, sillä heidän isänsä olivat lauantaina Nordiksella IFK:n vieraina.