logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Nykopp: Tänään lähdetään hakemaan pisteitä

Ässät-IFK klo 18.30.

Maajoukkuetauolta eilen palannut IFK on taas tänään tositoimissa, kun joukkue matkaa Ässien vieraaksi Porin Isomäelle. Runkosarjaa on jäljellä 6 kierrosta ja viimeisistä jaossa olevista sarjapisteistä taistellaan viimeiseen asti. IFK on voittanut joukkueiden keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella lukemin 5-3, 4-2, 1-5 ja 4-3. Tänään vastassa on tähtipelaajiaan myynyt joukkue, joka pelaa ilman paineita ollen erittäin hankala vastustaja mille tahansa joukkueelle.

IFK piti keskiviikkona sarjajohtajan yhdessä maalissa, sen sijaan oma maalitili jäi avaamatta kokonaan ja näin hyvän startin saaminen päätösjaksolle siirtyi päivällä.

– Jos yks päästetään ja sekin erikoistilanteesta, niin se on OK, mutta ei nollalla maalilla näitä lätkäpelejä yleensä voiteta. Pitää keskittyä vähän enemmän siihen hyökkäykseen ja saada luotua paikkoja kaverin maalille, IFK-hyökkääjä Thomas Nykopp sanoi ennen lähtöä Poriin.

Ässät tulee kotonaan tunnetusti kovaa ja pyrkii saamaan vierailijasta yliotteen. Nykopp tietää, miten kotijoukkueen kuuluisa alkurynnistys käännetään eduksi.

– Pitää keskittyä alkuun ja miten tullaan porteista. Saadaan hyvä alku siihen ja pääsee kaikki äijät kunnolla messiin ja lähdetään siitä sit eteenpäin.

Ottelun selostus

Harri Hinkkanen vauhdissa Metron taajuuksilla (Stadi FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz..Keski-Uusimaa FM 91,6 mhz.)klo 18.20 alkaen.

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset