logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Peltonen ja Lydman IFK:n juniorivalmennukseen

Tänä keväänä pelaajauransa päättänyt Ville Peltonen, 41, aloittaa työskentelyn IFK:n juniorien valmennuspäällikkönä. Peltosen vastuulla on IFK:n juniorivalmennuksen johtaminen ja kokonaisvaltainen kehittäminen.

Peltonen pelasi urallaan kymmenen kautta Liigassa, kahdeksan kautta NHL:ssä (San Jose, Nashville, Florida), kolme kautta sveitsiläisseura Luganossa, yhden kauden Ruotsin Frölundassa ja yhden kauden KHL-liigan Minskissä. Hän voitti urallaan kaksi Suomen mestaruutta ja yhden Sveitsin mestaruuden. Maajoukkueessa hän saavutti kahdeksan MM-mitalia, neljä olympiamitalia ja Maailmancupin kakkossijan 2004.

Vuosi sitten pelaajauransa päättänyt Toni Lydman, 36, aloittaa IFK:n junioreiden erityisvalmentajana vastuualueenaan puolustajien yksilöllinen valmentaminen.

Lydman pelasi urallaan IFK:ssa kolmella kaudella yhteensä 96 runkosarjapeliä ja 25 pudotuspeliottelua. NHL:ssä hän pelasi 847 runkosarjaottelua ja 55 pudotuspeliottelua Calgary Flamesin, Buffalo Sabresin ja Anaheim Ducksin riveissä.

IFK panostaa yksilövalmennukseen, josta Peltonen ja Lydman vastaavat. Painopiste on 15–20-vuotiaissa lahjakkaissa hyökkääjissä ja puolustajissa.

Näytä kaikki uutiset