live
0-0

Peltonen: Meidän ilme pitää näkyä yläriville asti

IFK-TPS klo 17.00.

IFK päättää kolmen ottelun viikkonsa kotiottelulla TPS:ää vastaan. Pelin henki on harvinaisen selvä: viiden ottelun tappioputki pitää tulla päätökseen tänään. Punaisessa kattilassa riittää painetta ja juuri nämä hetket ovat niitä, joilla voidaan kääntää kurssi koko loppukevääksi. Pohjalta on vain yksi tie ylöspäin, ei helppo mutta parhaassa tapauksessa palkitseva.

Aamujäiden jälkeen haastateltavana ollut kapteeni Ville Peltonen sanoi fiilikseen olleen keskittynyt jo aamusta alkaen.

– Arvot, jotka meidän joukkueessa on, eivät näkyneet viime pelissä. Niiden pitää olla nyt esillä. Missään kohtaa ei voi luovuttaa, vaan aina pitää olla määrätietoinen, Peltonen paalutti.

Pitkän uransa aikana monenlaiset putket kokenut Peltonen kertoo kaiken lähtevän perustyöstä, puolustamisesta ja pelirohkeudesta.

– Se on se juttu, mikä on aina alimmalla rivillä, kun aletaan kasaamaan tiiliä seinäksi. Peliin pystyä heittäytymään, rohkea peli on kuitenkin se, millä pitkässä juoksussa mennään eteenpäin ja pystytään kehittymään.

– Mutta nyt se on oltava simppeliä, se on se avain, Peltonen sanoi.

Pregame Show

IFK:n Pregame Show käy läpi TPS-pelin asetelmat ja lisäksi muistellaan takavuosien TPS-pelejä.

Lipunmyynti

Otteluun on vielä lippuja jäljellä ja pääset hankkimaan omasi Lippupalvelusta. Hallin ovimyynti alkaa klo 15.00. Tervetuloa Perhepeliin!

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset