logologo
HIFKHPK
to 08.08.2024 klo 18:00

Pisteet himaan jämäkällä esityksellä

IFK-Ilves 2-1 (1-1, 1-0, 0-0)

Nordiksella nähtiin matsin alussa punainen kymppi, kun IFK tuli ryminällä kaukaloon. Energinen alku palkittiin heti toisella peliminuutilla, kun Teemu Ramstedt ampui ensimmäisen maalinsa IFK:hon paluunsa jälkeen. Ilveksen Michael Keränen pääsi tasoittamaan avauserän puolivälissä, mutta IFK puolusti tiiviisti ja Juuso Puustinen teki toisen erän alkuminuuteilla voittomaaliksi jääneen 2-1-osuman.

– Se oli meiltä hyvä startti. Saimme tärkeän avausmaalin ja se vapautti pelaamista, Puustinen sanoi.

Esitys oli monta luokkaa parempi kuin mitä IFK:lta edellisessä kotiottelussa nähtiin ja pelaaminen vain tiivistyi loppua kohti. Puolustaminen oli jämäkkää ja hyökkäyspeli pääsi ottelun kuluessa yhä paremmin käyntiin. Maaleja syntyi edelleen niukasti, mutta tällä kertaa riittävästi. Puustiselle osuma oli kauden 23:s.

– Pelasimme kaksi erää hyvin ja kolmannen erinomaisesti. Tämä oli meiltä askel oikeaan suuntaan, mutta meidän pitää parantaa paljon, jos meinaamme ensi viikolla ottaa pisteitä, Puustinen sanoi.

IFK:lla on jäljellä enää kaksi ottelua runkosarjassa ja sijoitus on nyt yhdeksäs. Joukkueella on vapaa viikonloppu ja ensi viikolla vastaan tulevat JYP kotona ja HPK vieraissa.

Ottelun tilastot

Otteluisäntänä oli torstaina HK.

Näytä kaikki uutiset