logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

”Pistettiin haalarit päälle”

IFK kohtaa huomenna kotipelissä KalPan.

Lauantai oli ikimuistoinen päivä, mutta tänään Nordiksella pistettiin jäitä hattuun ja palattiin arkeen. Juhlahumu on jätetty taakse ja joukkue aloitti työviikon maanantaiaamuna normaaliin tapaan. Lyhyen palaverin ja verryttelyn jälkeen mentiin jäälle. Treeneissä luistimet suhisivat ja meininki oli erittäin reipas.

– Päivän teema oli se, että nyt pistetään haalarit päälle ja mennään eteenpäin. Vedettiin vauhdikkaat ja terävät treenit ja huomenna pelit jatkuvat, IFK:n avainhyökkääjä Iiro Pakarinen sanoi.

Huomenna vastassa on KalPa, eikä sarjasijoituksen pidä antaa hämätä. Varamiehinen joukkue taisteli lauantaina kotipelissään Tapparaa vastaan niin urheasti, että vaativa kuopiolaisyleisö palkitsi joukkueen lämpimillä aplodeilla tappiosta huolimatta.

Ottelu on IFK:n ja KalPan neljäs keskinäinen kohtaaminen tällä kaudella. IFK on voittanut kaikki kolme matsia, mutta kahdessa niistä olisi voinut käydä toisinkin. IFK nappasi 2-1-vierasvoiton lokakuussa ja joulukuussa Nordiksella KalPa johti matsin puolivälissä 3-0, mutta IFK kiri tasoihin ja jatkoajalla voittoon.

Voittomaalin tuossa jatkoajalle menneessä pelissä teki Pakarinen, jolle matseissa KalPaa vastaan on aina erityinen fiilis. Suonenjoella syntynyt ja kasvanut Pakarinen siirtyi C-ikäisenä KalPaan, eli on käytännössä kuopiolaisseuran kasvatti.

– Totta kai ne ovat erityisiä pelejä minulle ja muutamalle muullekin meidän jätkälle, jotka ovat sieltä päin kotoisin. Ne ovat kaikille spesiaalimatseja, kun vastassa on oma kasvattajaseura, Pakarinen sanoo.

IFK-KalPa huomenna Nordiksella alkaen kello 18.30. Liput voit skaffata Lippupalvelusta.

Näytä kaikki uutiset