logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Radio City lähettää IFK:n koti- ja vierasottelut

Suorat lähetykset alkavat 2.1.2015.

Radio City kasvattaa mainettaan valtakunnan parhaana kiekkoradiona, ja tarjoaa vuoden alusta alkaen Helsingin IFK:n koti- ja vierasottelut Radio Cityn taajuudella 99,4 MHz sekä netissä. Selostuskopissa tunnelmaa pitävät yllä tutut IFK:n selostajat: Edu Kehäkettusena tunnettu Harri Hinkkanen sekä kiekkoreportteri Uuge Kojola.

Edu ”Kettu” Kehäkettunen selostaa ottelut tutun varmalla otteella ja Uuge Kojola toimittaa tiukat reportaasit ja pelaajahaastattelut kentän laidalta. Otteluselostusten lisäksi Radio City virittää kisastudion tunnelman huippuvireeseen tuntia ennen ottelua alkavilla pregame-lähetyksillä.

– Lähetysten ja oheistoiminnan taso on takuuvarmasti korkea, koska tekijätiimillä on vertaansa vailla oleva määrä kokemusta IFK-pelien radiotuotannoista, vakuuttaa Oy HIFK-Hockey Ab:n markkinointijohtaja Roland Carlsson.

– Mahtavaa että saimme jo etukäteen Radio Citylle 30-vuotislahjaksi kiekkoselostukset myös Helsinkiin. IFK:n kanssa tehty kahden ja puolen vuoden sopimus vahvistaa kiekkotarjontaamme, hehkuttaa Radio Cityn musiikki- ja ohjelmapäällikkö Sami Virtanen.

– Radioselostukset ovat erittäin hyvää IFK-kannattajien palvelua ja on meille erityisen tärkeää, että Radio City pystyi sitoutumaan yhteistyöhön pitkäksi aikaa, jatkaa Carlsson.

Radio Cityn Kiekkoradio tarjoaa täysin uudenlaisen palvelun kiekkofaneille, jotka eivät ole paikkakunnalla kuuntelemassa paikallista kiekkolähetystä. Kaikki alueelliset selostukset Helsingin IFK:n, Ilveksen, Tapparan, JYPin, Kärppien, KalPan ja TUTO Hockeyn otteluista kuuluvat myös valtakunnallisesti netin kautta osoitteessa www.radiocity.fi.

Näytä kaikki uutiset