logologo
HIFKHPK
ke 06.03.2024 klo 18:30

Revanssin sauma illalla – Pelicans laskeutuu Nordikselle

IFK-Pelicans tänään Nordiksella alkaen kello 18.30.

Tänään Nordiksen ovet aukeavat parin viikon tauon jälkeen IFK:n ystäville ja edessä on matsi viime kevään pudotuspelipeikkoa vastaan. Pelicans päätti maaliskuussa IFK:n kauden ja nyt petolaumalla on kauden ensimmäinen sauma ottaa revanssi. Tämän pelin jälkeen seuraavaa kotimatsia joudutaan taas odottamaan melkein kaksi viikkoa, sillä seuraavan kerran Nordiksella pelataan tiistaina 11.11., kun CHL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen toisessa osaottelussa IFK:ta vastaan tulee sveitsiläisseura Fribourg-Gottéron.

IFK:lla on edelleen paljon loukkaantumisia, mutta se ei paljon haitannut tahtia tiistaina päättyneellä viiden vieraspelin pätkällä. IFK nappasi kolme voittoa, viimeisimpänä tiistaina loistavan esityksen jälkeen tullut 5-1-voitto Porissa. IFK:lla on pari rästipeliä takataskussa ja ne hoitamalla joukkue palaa sarjataulukon kärkikahinoihin. Viime peleissä tahtipuikkoa on heiluttanut sentteri Teemu Ramstedt, joka on tehnyt seitsemässä viime matsissa tehot 4+6=10.

IFK:n nuoret puolustajat ovat joutuneet urakoimaan viime peleissä, mutta Rauman visiittiä lukuun ottamatta joukkue on puolustanut tiiviisti. KalPa, Sport ja Ässät saivat aikaan yhteensä vain neljä maalia omissa kotipeleissään IFK:ta vastaan.

Pelicansin alkukausi on ollut haastava, mutta väliin on mahtunut hyviäkin pelejä. Esimerkiksi viikko sitten Pelicans nappasi voiton Raumalta, joka ei ole ihan sieltä helpoimmasta päästä vieraspelejä. Pelicans on hävinnyt kolme viimeisintä peliään, mutta niitä ennen se otti kaksi voittoa peräkkäin.

Lippuja matsiin myy Lippupalvelu. Nappaa flabat fikkaan ja käännä alkuillasta klyyvari kohti Nordista.

Näytä kaikki uutiset