Rumasti dunkkuun länsinaapurilta

IFK-Blues 0-5 (0-1, 0-2, 0-2)

Torstai-iltana jäällä nähtiin raskaalla jalalla liikkeellä ollut IFK, kun Nordikselle saapui Espoo Blues. Blues oli tänään selkeästi parempi ja IFK:n tappioputki kasvoi jo viiden ottelun mittaiseksi. IFK ei saanut koneesta parastaan irti koko matsin aikana ja vieraat olivat askeleen edellä alusta loppuun.

Avausmaali syntyi vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen ja toisessa erässä IFK oli täysin altavastaajana. Kuten apulaisvalmentaja Joonas Tanska ottelun jälkeen sanoi, tahto tuntui jääneen erätauolla pukukoppiin. Blues onnistui katkaisemaan lähes jokaisen IFK:n hyökkäysyrityksen ja omista liikkeelle lähtö oli erittäin takkuista. Vieraat rankaisivat paikoistaan armotta ja kolmanteen erään siirryttiin lukemissa 3-0.

Otteluita ei jäähypenkiltä voiteta, kuten sanotaan. IFK istui boksissa kolmannen erän aikana neljä kertaa ja vaikka yhtä kahden miehen ylivoimaakin tarjottiin, ei sekään kotijoukkuetta auttanut. Blues vei ottelun lopulta lukemin 5-0.

Sen enempää ei ottelusta jäänyt kerrottavaa. Uutta matoa laitetaan koukkuun lauantaina, kun TPS saapuu vieraaksi Nordikselle.