live
0-0

Sarjajohtajan vieraaksi

Kärpät – IFK klo 18.30.

IFK päättää viikkonsa tänään sarjajohtajan pakeilla. HPK jäi stadilaisten taakse eilen maalein 2-1 ja siitä on hyvä ponnistaa Kärppiä vastaan. Kärpät kävi hakemassa eilen 5–1-voiton Lahdesta ja tämä tasaa lähtöasetelmia illan matsiin, molemmilla on matkustamista alla. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti, Kärpät voitti kaksi ensimmäistä ja viimeisimmässä IFK oli parempi maalein 4-1. Raksilan taika on kestänyt tällä kaudella, tosin kaikista pelatuista 58 ottelusta IFK on voittanut 26 kertaa, tasureita on nähty 9 ja kotijoukkueelle on poistunut kaukalosta 23 kertaa voittajana. IFK on ainoa joukkue, jolla on plusmerkkinen saldo Kärppien kotiluolasta. Tilastoilla ei pelejä voiteta, mutta niillä voi olla vaikutusta itseluottamukseen.

HPK:ta vastaan maalinteossa onnistunut Iiro Pakarinen näkee Kärpät hyvänä haasteena ja ennakoi illasta älyttömän kovaa.

– Meille hyvä mittari sarjakärkeä vastaan, lähdetään haastamaan ja pelaamaan meidän kauden parasta lätkää. Ei mietitä sitä tulosta, vaan lähdetään antamaan kaikkemme ja pelataan paras peli. Uskon, että se riittää, Pakarinen paalutti torstain matsin jälkeen.

Kärpät tulee alkuun kovaa ja pyrkii muuraamaan vahvan kivijalan koko ottelulle. Alkurynnistyksestä selviämiseen vaaditaan hyvää valmistautumista, mikä lähtee jo edellisen matsin palautumisesta.

– Palautus pitää hoitaa hyvin, hyvät yöunet ja syödä hyvin, että on sitten valmiina. Kova taisto tulee.

Kokoonpano julkaistaan iltapäivän aikana.

Ottelun selostus

Harri Hinkkanen vauhdissa Metron taajuuksilla: Keski-Uusimaa (FM 91,6 mhz), Stadi (FM 95,2 mhz & Kaapeli 91,3 mhz).

Tulosseuranta

Näytä kaikki uutiset