logologo
HIFKPelicans
ke 28.02.2024 klo 18:30

Sinebrychoff-stipendi IFK:n junioreille

Oy Sinebrychoff Ab tukee pääkaupunkiseudun kiekkoilevia lapsia ja nuoria Sinebrychoff-stipendillä yhteistyössä Helsingin IFK:n kanssa. Jääkiekko on melko kallis harrastus ja Sinebrychoff pitää tärkeänä, että mahdollisimman monella nuorella olisi mahdollisuus harrastaa tätä hienoa lajia. Monipuolisen fyysisen harjoittelun lisäksi yhdessä koetut onnistumiset ja luonnollisesti myös tappiot antavat valmiuksia koko loppuelämää varten.

Sinebrychoff-stipendiä voi hakea 7–17-vuotias nuori, joka kiekkoilee kaudella 2014–2015 IFK:ssa tai sen yhteistyöseurassa, joita ovat GrIFK, HJK, Helsingin Kiekko-Tiikerit, HCK Salamat ja Sipoon Wolf.

Valintaperusteita ovat mm. lapsen ja perheen elämäntilanne ja taloudelliset resurssit. Urheilullinen menestys ei vaikuta valintoihin.

– Sinebrychoff on ollut IFK:n pääyhteistyökumppani lähes kolmen vuosikymmenen ajan ja tällä kaudella Sinebrychoff halusi laajentaa yhteistyötä myös seuramme junioritoimintaan. Sinebrychoff-stipendi on uusi yhteistyön muoto, jota arvostamme erittäin paljon, kommentoi Oy HIFK-Hockey Ab:n toimitusjohtaja Jukka Valtanen.

Siipiä ja puujalkoja

Kasper Kotkansalo ja Juha Jääskä nauttivat Texas Peten kastikkeista ja puujalkavitseistä.

Näytä kaikki uutiset